AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:03:2023 16:19
Vildt: Roy Hodgson kan gøre PL-comeback

Roy Hodgson kan gøre comeback i PL-klub.


Crystal Palace kunne i dag, fredag, melde, at de havde fyret manageren.

For Patrick Vieira & co. var i gang med en dårlig statistik med 12 kampe i træk uden sejr, og dette var nok for bestyrelsen i den engelske hovedstad, London. 

Derfor begynder spekulationerne allerede at gå på, hvem der skal overtage roret for The Eagles.

Og ifølge Daily Mail, så er Roy Roy Hodgson et emne i Crystal Palace.

Den 75-årige englænder har været på pension siden sidste sommer, hvor han altså gav roret til netop fyrede Patrick Vieira. 

For Hodgson var i London-klubben fra 2017 til 2021, og det er her at, klubbens formand, Steve Parish, kunne foretrække en, som kender til klubben.

Crystal Palace møder i weekenden Arsenal, og her vil klubbens U21-manager, Paddy McCarthy, overtage styringen, hvor det også er det mest sandsynlige, at han bliver i Crystal Palace-sædet til sommer. 

Crystal Palace ligger øjeblikkeligt på 12. pladsen i tabellen, men klubben har kun tre point ned til nedrykningsstregen. 

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem vinder Champions League i denne sæson?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE