AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2023 19:17
Vil have mere spilletid: United-duo kan skifte nationalitet

Manchester United-duoen kan skifte til nationalitet.


Vi har tidligere skrevet om, at Alejandro Garnacho var i vildrede over, hvilket land han skal repræsentere.

Her var den lynhurtige kant i tvivl, om han skulle spille for Argentina eller Spaniens landshold, hvor på trods spillede kampe for førstnævnte U-landshold, så overvejede han et landsholdsskifte til Europa. 

LÆS OGSÅ: Julian Nagelsmann accepterer Tottenham-job på én betingelse

Nu er der endnu to Manchester United-spillere, der overvejer at skifte landshold.

For Daily Mail skriver, at Manchester United-duoen Aaron Wan-Bissaka og Axel Tuanzebe har haft positive samtaler om at repræsentere Den demokratiske republik Congo på internationalt niveau.

Begge forsvarsspillere har repræsenteret England på ungdomsniveau, men kan stadig skifte til det afrikanske kontinent, da de begge har deres debut til gode på seniorniveau.

 
25-årige Tuanzebe, der i øjeblikket er udlånt til Championship-klubben Stoke City, er født i den congolesiske by Bunia, mens Wan-Bissaka er af congolesisk afstamning.
 
Og her skulle DR Congos landstræner, Sebastien Desabre, angiveligt have talt længe United-spilleren, som vil overveje tilbuddet, især hvis de kvalificerer sig til Africa Cup of Nations i Elfenbenskysten i 2024.
 
Aaron Wan-Bissaka har heller ikke fået den spilletid, som han havde håbet på under Erik ten Hag, hvor hollænderen i stedet har benyttet sig af Diogo Dalot i denne sæson. 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE