AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2023 18:48
Medie: Julian Nagelsmann accepterer Tottenham-job på én betingelse

Julian Nagelsmann vil kun tilbage til London på én betingelse.


Antonio Conte er fortid i Tottenham.

Sent søndag aften meldte London-klubben ud, at man havde ophævet samarbejdet med den italienske træner

Derfor skal Spurs nu begynde på en langsigtet managerjagt, hvor assistentræner Cristian Stellini skal stå i spidsen for Tottenham på midlertidlig basis.
 
 
Dog ligger det ikke i kortene, at Cristian Stellini også skal stå i spidsen for Spurs til næste sæson, og her Tottenham bl.a. været kædet sammen med Julian Nagelsmann.
 

Det unge tyske træner er netop blevet fyret i Bayern München, hvor den sydtyske gigant i stedet har ansat Thomas Tuchel.

 
Nagelsmann blev fyret af München på trods af, at han kun har tabt 10 af sine 84 kampe i spidsen, siden han blev udnævnt i 2021.
 
Grundet fyringen er Julian Nagelsmann derfor også en fri mand på markedet, men han vil kun acceptere Tottenham-jobbet på én betingelse.
 
For ifølge Football Insider, så vil han kun skifte til det nordlige London, hvis man avancerer til næste sæsons Champions League.
 
Og her er der godt nyt til 35-årige Nagelsmann, da Tottenham fortsat ligger på fjerdepladsen i Premier League, men har spillet flere kampe end Newcastle og Liverpool, der er seriøse rivaler til top-fire. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE