AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 23:31
Vanvittig frikøbsklausul: Så dyr kan 15-årigt kæmpetalent blive

Det kan blive rigtigt dyrt at få fingrene i Endrick.


744 millioner kroner er mange penge for en spiller.

744 millioner kroner for en 16-årig spiller er helt uhørt og aldrig set før, men det kan nu blive en realitet.

For den spanske avis AS skriver, at Palmeiras ifølge flere brasilianske medier overvejer at udstykke Endrick med en frikøbsklausul på svimlende 744 millioner kroner, når han kan underskrive sin første professionelle kontrakt til juni, hvor han fylder 16 år.

Den brasilianske klub er klar over, at man er i besiddelse af en guldfugl, der har taget landet med storm qua sine præstationer for klubben den seneste tid.

Endrick, der altså fortsat bare er 15 år, har leveret mageløse præstationer på banen, og han regnes som en fremtidig landsholdsspiller for Brasilien, og han sammenlignes med landets angrebslegende Ronaldo.

Også i Europa har en lang række storklubber fået øjnene op for ham. Det hævdes, at både Real Madrid, Liverpool, Manchester United, Manchester City og Barcelona har kig på at få ham hentet i Palmeiras.

Frikøbsklausulen på 744 millioner kan dog alligevel måske vise sig afskrækkende, hvis det lykkes Palmeiras at få det inkluderet i kontrakten.

For en så uprøvet spiller må det siges at være en kolossal sum.

Bliv klogeret på Endrick her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE