Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2022 11:04
Det nye stjerneskud: 15-årig brasilianer jagtes af alle storklubber

Brasiliens kommende stjerne? Vi zoomer ind på det sydamerikanske stortalent, Endrick Felipe.


Den næste Messi. Den næste Ronaldo. Den næste Neymar.

Det er oftest det, der bliver nævnt i sportspressen, når der er snak om de talenter, som anses for at have et enormt potentiale - og en spiller, som i den grad spåes til at have en stor fremtid er 15-årige Endrick Felipe fra Palmeiras.

Den almene fodboldfan i Danmark har måske ikke det store kendskab til ham, men i Brasilien er han allerede en spiller, som alle fodboldfans holder øje med.

De er ikke de eneste. De europæiske storklubber ved også, hvem han er.

Klubber som Liverpool, Manchester City, Manchester United, Barcelona og Real Madrid er allerede blevet kædet sammen med Endrick, og der er heller ingen tvivl om, at han er en spiller, som klubbernes scouts holder et vågent øje med og vil forsøge at hente ham, når muligheden byder sig.

Trods sin unge alder spiller han ikke bare for klubbens U20-hold. Han er holdets store stjerne, og der varer nok ikke lang tid, før han er til at finde på Palmeiras førstehold. 

Det er naturligvis præstationerne på banen, der gør, at han anses for at være et kæmpe talent, men det har også en stor betydning, at han laver det ene drømmemål efter det andet.

Senest scorede han et saksesparksmål uden for feltet i en kamp mod Oeste i den brasilianske turnering, Copinha.

Endrick beskrives som en eksplosiv offensiv spiller, der med sin acceleration og boldkontrol giver ham en stor fordel over for sin direkte modstander. 

Det er ikke kun klubberne, der øjner en potentiel superstjerne. Det gør andre brands også. Nike har rykket hurtigt og har lavet en aftale med ham. Det har han selv offentliggjort på sin Instagram-profil, hvor han har over 300.000 følgere. 

Se også dette drømmemål fra da han var 12 år gammel:

Fakta om Endrick Felipe

Fulde navn: Endrick Felipe Moreira de Sousa
Nationalitet: Brasilien
Fødselsdag: 21. juli 2006
Højde: 169 centimeter


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE