AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2022 16:32
BEKRÆFTET: Brasiliansk stjerneskud forlænger - her er frikøbsklausulen

Det brasilianske stortalent har i dag sat sin underskrift på en kontrakt med Palmeiras.


Den næste Messi. Den næste Ronaldo. Den næste Neymar.

Det er oftest det, der bliver nævnt i sportspressen, når der er snak om de sydamerikanske talenter, som anses for at have et enormt potentiale - og en spiller, som i den grad spåes til at have en stor fremtid er Endrick Felipe fra Palmeiras.

I dag fylder han 16 år, og det betyder også, at han har underskrevet sin første professionelle kontrakt med Palmeiras, der strækker sig frem til 2025.

Det har den brasilianske klub bekræftet, og ifølge Fabrizio Romano inkluderer kontrakten også en frikøbsklausul på godt 450 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under videoen

Den almene fodboldfan i Danmark har måske ikke det store kendskab til ham, men i Brasilien er han allerede en spiller, som alle fodboldfans holder øje med.

De er ikke de eneste. De europæiske storklubber ved også, hvem han er.

Klubber som Liverpool, Manchester City, Manchester United, Barcelona og Real Madrid er allerede blevet kædet sammen med Endrick, og der er heller ingen tvivl om, at han er en spiller, som klubbernes scouts holder et vågent øje med og vil forsøge at hente ham, når muligheden byder sig.

Trods sin unge alder spiller han ikke bare for klubbens U20-hold. Han er holdets store stjerne, og der går ikke længe, før han er til at finde på Palmeiras førstehold. 

Endrick beskrives som en eksplosiv offensiv spiller, der med sin acceleration og boldkontrol giver ham en stor fordel over for sin direkte modstander. 

Det er ikke kun klubberne, der øjner en potentiel superstjerne. Det gør andre brands også. Nike har rykket hurtigt og har lavet en aftale med ham. 

Fakta om Endrick Felipe

Fulde navn: Endrick Felipe Moreira de Sousa
Nationalitet: Brasilien
Fødselsdag: 21. juli 2006
Højde: 169 centimeter


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE