Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vanvidsbud på Salah: Kan Liverpool sige nej?

Af Morten Bruun Jørgensen
02.09.2023 Kl. 14:36
Liverpool kan se frem til at modtage et kolossalt bud på Mohamed Salah, selvom klubben ikke vil sælge.

Liverpool har allerede afvist et gigantisk bud på Mohamed Salah, men det forventes, at Saudi Arabien vil vende tilbage med et endnu større bud på den egyptiske stjernespiller. 

På nuværende tidspunkt har Liverpool sagt nej til 1,3 milliarder kroner, men ifølge The Telegraph er forventningen, at Saudi Arabien vil vende tilbage med et bud, der lyder på vanvittige 1,74 milliarder kroner. 

 

Kan Liverpool virkelig sige nej til sådan et bud på en 31-årig spiller med to år tilbage af sin nuværende kontrakt? Noget tyder på, at det kan Liverpool godt. 

For klubben har gjort det klart, at klubben ikke vil sælge Salah for nogen pris på dette tidspunkt, hvor det engelske transfervindue er lukket, men hvor klubberne i den bedste række i Saudi Arabien kan handle frem til 7. september. 

Jamie Carragher har dog udtalt, at et beløb i den størrelse bør få Liverpool til at sige ja tak og skille sig af med Salah. 

Med en pris på 1,74 milliarder kroner kan Salah potentielt set blive den dyreste spiller nogensinde i fodboldhistorien, hvor han vil overgå Neymar, da han skiftede fra Barcelona til PSG i 2017. 

I første omgang skal det dog først vise sig, om Saudi Arabien vender retur med et nyt vanvidsbud. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce