AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2023 14:12
Det bliver bare ved: Liverpool-profil stadig skadet

Liverpool må vente tålmodigt på at få en af klubbens profiler klar igen.


Thiago Alcantara har ikke spillet for Liverpool siden den 4. februar, og det er uvist, hvornår den spanske midtbaneprofil igen er klar til at trække kamptrøjen over hovedet.

For han er nemlig stadig skadet og følger i øjeblikket et individuelt træningsprogram efter at have klaget over problemer med den ene hofte, skriver The Times i dag.

I første omgang fik meldingerne ifølge Football Insider på, at han ville være ude i omtrent fire uger. Den tid er for længst gået, og mediet fortæller, at han slet ikke har deltaget i nogen form for træning med holdkammeraterne endnu.

LÆS OGSÅ: Massiv Højlund-jagt: Disse fire PL-klubber er favoritter til at hente ham

Derfor er det også usandsynligt, at han kommer til at spille en rolle i lørdagens udekamp mod Manchester City i Premier League.

Liverpool kunne ellers godt bruge en fit Thiago igen snart, for resten af sæsonen må klubben klare sig uden den unge komet Stefan Bajcetic, som er løbet ind i et problem med sin ene hoftebøjer.

LÆS OGSÅ: Liverpool-profil om mulig stjernesigning: "Det ville være fantastisk"

Derfor ser det ud til, at Klopp igen må sætte sin lid til formsvage Fabinho, Jordan Henderson og enten James Milner eller Harvey Elliott mod Pep Guardiolas mandskab.

I denne sæson har Thiago kun spillet 24 kampe indtil videre for Liverpool, og lige nu er der altså uvished om, hvornår han igen kan komme til at spille.

LÆS OGSÅ: Kæmpe boost til Klopp: Stjernespiller står til at vende tilbage

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE