AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2023 20:51
United og PSG taler om stjernetransfer

De første samtaler vedrørende en mulig stjernetransfer har nu fundet sted.


Hvad kommer der til at ske hos Manchester United i sommerens transfervindue?

Det er et af de helt store spørgsmål for tiden, hvor klubben snart kan blive overtaget, og der spekuleres i, at flere stjernespillere kan være på blokken.

Nu hævder den normalt ganske troværdige franske sportsavis L’Equipe, at Manchester United har indledt samtaler med Paris Saint-Germain om et muligt sommerskifte for Neymar.

Rygterne går på, at den franske hovedstadsklub ikke er afvisende over for at sælge den brasilianske stjerne, fordi klubben ønsker at bygge hele holdet op omkring Kylian Mbappé.

Derfor har PSG også indledt kontakt med flere Premier League-klubber, og Manchester United er altså angiveligt en af dem.

Hvorvidt Neymar vil passe ind i Manchester United er dog straks noget mere tvivlsomt, for han spiller oftest med udgangspunkt i venstre side, hvor Marcus Rashford også huserer.

Samtidig er Neymar ikke just kendt for at være nogen stor pres- eller holdspiller, hvilket heller ikke stemmer overens med Erik ten Hags præferencer.

LÆS OGSÅ: 256 millioner: Manchester United-spiller på vej væk

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets spiller i Premier League?

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE