Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-legende melder sig ind i ræset: Vil afløse Ten Hag

Af Emil Plovgaard
25.05.2024 Kl. 13:33

Erik ten Hag er efter sigende en færdig mand hos Manchester United.

Den 54-årige hollænder ventes at blive afskediget uanset udfald i lørdagens FA Cup-finale mod Manchester City.

Og det skorter ikke ligefrem på bejlere til jobbet.

Allerede nu forlyder det, at klubben har en aftale på plads med sin nye manager, men det har tilsyneladende ikke forhindret klublegenden Dwight Yorke i at melde sit kandidatur.

Den 52-årige Yorke har ellers ikke megen trænererfaring. Et syv måneder langt ophold hos Macarthur i Australien er alt, hvad den tidligere stjerneangriber kan fremvise på sit generalieblad.

Alligevel mener han, at han er i stand til at forbedre klubbens præstationer.

– Den type karakter, den måde jeg slår igennem på, og ved hvordan man træner, den smule erfaring, jeg har, og de folk, jeg kommer til at bringe til klubben, vil blive meget vigtigt.

– Manchester United er et job, man ikke kan afvise. Det er for stort et job.

– Fodboldens DNA har været der. Jeg har bevist, at jeg kan træne på kort tid og vinde, siger Yorke til Daily Mail om sin trænerkarriere. Han henviser til, at han i sit korte ophold som manager for Macarthur vandt den australske pokalturnering.

– Stol på mig. Hvis Ole Gunnar Solskjær kan træne (Manchester United), så kan jeg helt sikkert også være manager.

Yorke er skuffet over, at han endnu ikke har fået chancen til at bevise sit værd i engelsk topfodbold.

Det har flere andre af de United-spillere, som vandt The Treble i 1999 ellers. Spillere som Roy Keane, Phil Neville, Gary Neville, Nicky Butt og Jaap Stam har alle trænet engelske fodboldklubber.

Ten Hag blev hentet til Manchester United i sommeren 2022, og han vandt Carabao Cuppen samt endte på tredjepladsen i Premier League i sin debutsæson hos klubben. I den netop overståede sæson landede klubben dog på en historisk dårlig ottendeplads.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce