AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2023 12:09
Uhyggelig skade: Premier League-spiller tilbragte natten på hospitalet

En duel kostede en tur på hospitalet.


Brightons Facundo Buananotte er i disse dage med Argentina til U20-mesterskaberne i Sydamerika.

Det skulle have været en god oplevelse for den unge Brighton-teenager, men i stedet måtte han tilbringe natten til søndag på et hospital i Cali.

Det skriver lokalavisen The Argus.

LÆS OGSÅ: Ten Hag sagde nej til ny Chelsea-signing

Buananotte måtte bæres fra banen i slutningen af kampen efter en hovedskade i Argentinas 1-2-nederlag til Paraguauy ved U20-mesterskaberne i Sydamerika.

Trods omstændighederne, har Buananotte det godt, lyder det fra det argentinske fodboldforbund, der melder om, at der skulle være problemer med halshvirvesøjlen og et hovedtraume.

- Fodboldspilleren har det godt, og han observeres, mens undersøgelserne foretages, skriver det argentinske fodboldforbund.

LÆS OGSÅ: Serbisk angriber på vej til Manchester United?

Buananotte var oprindeligt at finde på bænken, men blev skiftet ind af Argentinas U20-landsholdstræner Javier Macherano.

Skaden opstod, da Buananotte kom akavet ind i en duel med to modstandere.

Se videoen herunder:

Facundo Buananotte er ny spiller hos Brighton, som han skiftede til 1. januar fra Rosario Central i hjemlandet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE