AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2022 15:59
Tysklands mareridt: Taber til Japan i premieren

Tyskland fik skovlen under Japan i sin første kamp ved VM.


Tyskland var onsdag for første gang i aktion ved årets VM-slutrunde i Qatar.

Her hed modstanderen Japan, og det skulle vise sig at blive en svær modstander.

Tyskerne dominerede ellers i store dele af kampen, men det var Japan, som kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med en sejr på 2-1.

Tyskernes enlige scoring faldt i forbindelse med et straffespark, hvor Ilkay Gündogan udplacerede Shuichi Gonda i Japan-målet.

Det var netop Gonda, der havde begået straffesparket, og han fik altså ikke rettet op på sin fejl i forbindelse med Gündogans skud fra 11-meter-pletten.

Kort før pause troede tyskerne, at man kunne gå i omklædningsrummet med en føring på 2-0. Bolden var nemlig i nettet, men et VAR-gennemsyn viste, at Kai Havertz' scoring alligevel ikke gjaldt, og det skyldtes en offside.

Freiburgs Ritsu Doan skulle gøre det onde ved det land, hvor han tjener sin løn. Et kvarter før slutfløjt udlignede han nemlig til stillingen 1-1.

Japan kom også foran, da Bochums Takuma Asano gjorde det til 2-1.

De to øvrige hold i gruppe E, Spanien og Costa Rica, mødes i dag klokken 17.

Før kampen valgte Tyskland at prosterere over FIFA's beslutning i forhold til "OneLove"-armbindet. Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE