AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2022 14:49
Se billede: Tysklands spillere protesterer mod FIFA for OneLove-kampagnen

Til holdbilledet var budskabet klart.


På trods af, at VM i Qatar løber af stablen i øjeblikket, så er det nødvendigvis ikke kun fodbolden, som debatten handler om.

DBU var ude tidligere onsdag med et pressemøde, hvor de kritiserede FIFA og håndteringen af OneLove-kampagnen med henblik på det regnbuefarvet anførerbind. 

Nu har Tyskland også gjort det - men denne gang er det spillerne, som tager sagen i egen hånd.

For i skrivende stund spiller Tyskland mod Japan, og på holdfotoet af de tyske spillere, så kan man se, at alle spillerne har deres hånd foran munden. 

Die Mannschaft skriver på deres Twitter-profil:

- Med vores anførerbind ville vi sætte et eksempel på de værdier, som vi lever på landsholdet: Mangfoldighed og gensidig respekt. At være højlydt sammen med andre nationer. Det handler ikke om et politisk budskab: Menneskerettigheder er ikke til forhandling. Det burde være en selvfølge. Men det er det desværre stadig ikke. Det er derfor, at dette budskab er så vigtigt for os. At forbyde os er som at forbyde vores mund. Vores holdning står fast, skriver de på deres profil.

Se billedet nedenunder: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE