Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre spillere på listen: United vil forstærke denne position i 2024

Af Emil Plovgaard
30.09.2023 Kl. 10:15
Manchester United har allerede sat sig et klart mål for næste år.

Manchester United vil forsøge at forstærke sig på midtstopperpositionen i løbet af næste år.

Sådan lyder meldingen fra den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.

Men jagten afhænger af én person, nemlig Harry Maguire, lyder det.

I alt har klubben tre spillere på listen i form af Jean-Clair Todibo, Edmond Tapsoba og Antonio Silva.

 

– Den væsentlige faktor for Manchester United i 2024 bliver en midtstopper. Fra, hvad jeg hører, så er Manchester United i interne forhandlinger om muligheden for at bringe endnu en midtstopper til klubben.

– I sommer overvejede de især to spillere. Benjamin Pavard var et af emnerne, men han skiftede til Inter. Og Jean-Clair Todibo, Nice-stopperen, som havde en rigtig god sæson.

– Så de havde to midtstoppere på ønskelisten, men så kollapsede Harry Maguires skifte (til West Ham, red.), og derfor skete der ikke noget på denne position.

– Men idéen har hængt ved. Manchester United vil forsøge at hente en midtstopper i 2024. Lad os se, om det bliver til januar. Lad os se, om det bliver til sommer, som synes mere sandsynligt, men vi ved det aldrig. Vi holder øje med markedet.

– Pavard er ikke længere en mulighed, eftersom han lige er skiftet til Inter. Men Jean-Clair Todibo værdsættes stadig af Manchester United. De vil fortsætte med at spejde og følge ham.

– Også (Edmond) Tapsoba fra Bayer Leverkusen. Han var på Tottenhams liste, men nu også hos Manchester United. Det er ikke nogen nem aftale, for han har lige forlænget sin aftale for et par uger siden.

– En anden spiller, som Manchester United følger og bliver ved med at scoute er Antonio Silva fra Benfica. United vil tilføje flere spillere til listen, og de har stadig tid til at beslutte sig. Men alt afhænger af én spiller, som stadig vil kæmpe for sin fremtid hos Manchester United, siger Romano på sin YouTube-kanal.


 

Annonce