AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 09:51
Tottenham-profil raser over Conte-historie: "Skam jer"

Tottenham-angriber er rasende over de rygter, der har floreret ifm. fyringen af Antonio Conte.


I søndags blev det annonceret, at Tottenham og Antonio Conte var blevet enige om at ophæve samarbejdet.

Efterfølgende er der blevet skrevet flere ting om Antonio Contes turbulente tid i London-klubben, og der er også været rygter om, at der var flere spillere, som ikke var tilfredse med italieneren.

Forleden meldte mediet TyC Sports, at Richarlison skulle være en af de personer, som ledte et mytteri mod Antonio Conte, men det bliver afvist af hovedpersonen selv.

LÆS OGSÅ- Eriksen har ikke været et stort savn for Manchester United

Tottenham-angriberen har meldt følgende ud på Twitter:

- At sætte spørgsmålstegn og kritisere mig som spiller for mine præstationer er en del af fodbold. Det forstår jeg. Men løgne om mig accepterer jeg ikke. Jeg har altid haft stor respekt for Conte og alle mine trænere, skriver Richarlison og fortsætter:

- Han hjalp mig meget omkring mit skifte til Tottenham, og når vi havde et problem - selvom det var offentligt - løste vi de med dialog og professionalisme, og det kan han bekræfte.

LÆS OGSÅ: Chelsea er rasende - vil ikke sælge til én klub

- Jeg var ikke en mytterileder mod ham. Det var faktisk det modsatte. Jeg er ked af, at jeg ikke leverede nok, som han forventede af mig, og jeg ikke gjorde nok for ham til at blive. Da han forlod klubben, skrev jeg en besked til ham og takkede ham for alt og ønskede ham det bedste, fordi det fortjener han.

- Til den journalist, som har været ansvarlig for denne forfærdelige løgn, og han kunne ikke engang gør det mindste, som var at tage kontakt til min PR eller lytte til mig. Dårligt professionelt arbejde og dårlige karakter. Skam jer, TyC Sports, lyder det fra Richarlison.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Premier League ændrer reglerne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE