AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 07:18
- Eriksen har ikke været et stort savn for Manchester United

Christian Eriksen har ikke været det store savn for Manchester United, mener John Barnes.


I sommer skrev Christian Eriksen under på en kontrakt med Manchester United, hvor han skiftede på en fri transfer.

Han skulle ikke bruge lang tid til at blive en favorit blandt fansene og få en afgørende på holdet.

Men det er ved at være et stykke tid siden, han sidst var i aktion for De Røde Djævle. I slutningen af januar blev han skadet i en FA Cup-kamp mod Reading, som har holdt ham ude lige siden.

Nu er han tilbage på træningsbanen og er tæt på et comeback, men ifølge den tidligere Liverpool-spiller, John Barnes, har Christian Eriksen ikke nødvendigvis været det helt store savn for Manchester United.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, at det har været et stort savn for Manchester United, for de har en masse kreative spillere. Eriksen er ikke specielt defensivt indstillet, og de har kæmpet lidt med balancen, når både han og Bruno Fernandes har spillet, udtaler John Barnes til SpilXperten.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Premier League ændrer reglerne

Selvom John Barnes ikke mener, at danskeren har været det helt store savn for Erik ten Hag & Co., så slår han dog fast, at fynboen kan noget helt specielt.

- Men han er en fremragende spiller, og det bliver godt for dem at have ham tilbage. Han giver noget til holdet, når de er i boldbesiddelse, men Erik ten Hag er nødt til at være opmærksom på holdets balance.

Manchester United møder i weekenden Newcastle på St. James' Park.

LÆS OGSÅ: Avis: Ny udvikling i Greenwood-sagen


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE