AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 13:48
Tottenham ændrer holdning og sætter prisskilt på Kane: Det koster han

Tottenham har sat et prisskilt på Harry Kane.


Tottenham har endelig sat et prisskilt på Harry Kane.

Det oplyser det yderst troværdige medie The Times.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Jeg kan kun se Harry Kane skifte til denne klub

For Tottenham vil have £100 millioner i én samlet betaling på forhånd for at overveje at sælge Harry Kane til sommer.

Tidligere gik meldningen på, at Harry Kane ikke var til salg, men nu kan man altså få den 29-årige stjerneangriber, hvis man lægger 850 millioner kroner på bordet.

Den engelske landsholdsanfører går ind i det sidste år af sin kontrakt ved udgangen af indeværende sæson, og Tottenham vil kræve et så stort beløb for at afskrække De Røde Djævle, som har sat Kane øverst på listen over transfermål.
 
Heraf har Kane planer om at diskutere sin fremtid med Tottenham i slutningen af sæsonen, hvor der også har været interesse fra Bayern München og Real Madrid, hvor rapporter også har antydet, at Kane er åben for at genoptage kontraktforhandlingerne med Tottenham.
 
To andre spillere, der er på Manchester Uniteds liste, er Victor Osimhen fra Napoli og Benjamin Sesko fra RB Salzburg, som har aftalt et skifte til RB Leipzig til sommer for £20 millioner pund. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE