AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2023 13:15
Todd Boehly har truffet en personlig beslutning om Mounts fremtid

Den amerikanske Chelsea-ejer har gjort det klart, hvad han mener om Mason Mount.


Mason Mount har været sat i forbindelse med et skifte væk fra Chelsea, når denne sæson slutter.

Den 24-årige midtbanespillers kontrakt med The Blues udløber i sommeren 2024, og Chelsea har angiveligt forsøgt at forlænge med ham flere gange.

Parterne er dog endnu ikke nået til enighed, og derfor kan det tænkes, at Mount allerede har besluttet sig for at ville væk.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil handle i Manchester United

Men klubbens amerikanske medejer, Todd Boehly, vil gerne beholde midtbanespilleren i klubben, og Mount er ligeledes klar til at finde en løsning, der kan gøre, at han bliver på Stamford Bridge. Sådan lyder det fra Chelsea-journalisten Simon Phillips.

De to parter er dog langt fra hinanden, som det ser ud nu, medgiver Phillips.

- Så vidt jeg er orienteret, ønsker Chelsea at beholde Mount. Boehly personligt ønsker at beholde Mount. Mount vil gerne blive hos Chelsea. Det store problem er, at man er langt fra hinanden, hvad angår vilkårene i en ny aftale.

- I sidste kan det betyde, at han forlader klubben. Chelsea har gjort det klart, at de vil sælge spillere, hvis betingelserne i forhold til en ny aftale kan opfyldes, i stedet for at lade dem gå på frie transfers.

- Vi kan se ind i, at Mount forlader Chelsea denne sommer, med mindre parterne kan mødes på halvvejen, og det kan de i øjeblikket ikke. Det er derfor, forhandlingerne er brudt sammen, siger Phillips i et interview med Givemesport.

Mount forlanger angiveligt en væsentlig forhøjelse, da han ønsker en forbedret kontakt, som afspejler hans nøglerolle på holdet i de seneste sæsoner.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel vil hente kontraktrebel i Chelsea

LÆS OGSÅ: Brandudsalg i Chelsea til sommer

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE