AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2023 19:36
Medie: Chelsea vil handle i Manchester United

Chelsea viser nu også interesse for den 26-årige Manchester United-spiller, lyder meldingen.


Manchester Uniteds 26-årige målmand Dean Henderson har i lange perioder af sin karriere ageret andenviolin til David de Gea.

I denne sæson er han blevet udlejet til Nottingham Forest for at få den spilletid, han har brug for i Premier League.

Og måske er tiden snart inde til, at Henderson permanent forlader klubben.

LÆS OGSÅ: De lurer på Antonio Conte

I sidste uge var det ESPN, der kunne melde, at Tottenham viste interesse for den 26-årige målvogter, og nu skriver Football Insider, at Chelsea gør det samme.

Henderson har kontrakt med De Røde Djævle frem til sommeren 2025, men han har endnu ikke fået muligheden for at vise sig fast frem på Old Trafford, og spørgsmålet er, om det nogensinde kommer til at ske.

Efter lejeaftalen med Nottingham Forest blev indgået, udtalte han sig kritisk om Uniteds behandling af ham i den foregående sæson.

Graham Potter er på jagt efter en ny førstemålmand, hvor hverken Kepa eller Edouard Mendy tilsyneladende har gjort tilstrækkeligt for at overbevise om en fast plads i buret på længere sigt.

LÆS OGSÅ: Zinedine Zidane til Premier League?

LÆS OGSÅ: United-stjerne afviste gigantisk tilbud


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE