Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 13:34
Ten Hag vil opruste: Holder øje med Bundesliga-angriber

Østrigeren har imponeret i denne sæson.


Erik Ten hag er allerede startet ud som manager for Manchester United selvom, at sæsonen først slutter i denne uge. Dermed har den 52-årige holllænder en masse arbejde foran sig, hvor nogle positioner er vigtige end andre at fokusere på. 

F.eks på angriberposten, så ser Edinson Cavani ud til forlade Old Trafford til sommer, mens Cristiano Ronaldos fremtid stadig er uvis selvom, at Ten Hag har været ude at sige, at han gerne vil beholde den 37-årige portuguiser. 

De Røde Djævle har flere gange været rygtet til adskillige angribere heriblandt den tidligere Vejle-angriber Hugo Etikeke og Darwin Nunez fra Benfica - dog skulle de have et nyt stjerneskud i kikkerten. 

Mirror skriver i dag, at de kigger nøje på Stuttgarts østrigske angrebsstjerne, Saša Kalajdžić.

Den 24-årige bomber kom til Stuttgart i 2019/2020-sæsonen, hvor de stadig var i 2. Bundesligaen.

Her blev det blot til seks optrædender, da han sad ude med skade det meste af sæsonen. Dog rykkede de alligevel op til Bundesligaen, hvor Saša Kalajdžić i denne sæson har imponeret. 

Han har nemlig formået at bidrage med 21 mål i 33 kampe, både med scoringer selv og oplæg. Dette har Saša Kalajdžić formået selvom, at han siddet ude i fire måneder med en skulderskade. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE