Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2022 09:03
Ten Hag afslører: "Selvfølgelig vil jeg beholde Ronaldo"

Den nykårede hollandske mester vil gerne beholde angriberen.


I går kunne Manchester United-korrensponden for Daily Mirror, David McDonnell, erfare, at Erik Ten Hag kunne påbegynde sin første dag på sit nye arbejde pr. dags dato, og dermed allerede sætte sit præg i Manchester. 

Dette indebærer især på transfer-fronten, hvor der tilsyneladende skal ryddes op i Manchester United-truppen, og her har Cristano Ronaldo været et navn, som er blevet diskuteret flere gange. 

Diverse medier skrev, at den 52-årige hollænder ikke kunne se en fremtid med superstjernen på holdet, og dermed blev portugiseren adskillige gange rygtet væk fra Old Trafford. 

Dog har den nye Manchester United-manager nu kommenteret på Ronaldos fremtid i Manchester United til De Telegraaf, hvor det angiveligt ikke ligner, at han ikke vil kunne bruge 37-årige angriber:

- Ronaldo er en gigant på grund af det, han allerede har vist, og jeg tror, han stadig er meget ambitiøs. Selvfølgelig vil jeg gerne beholde ham. Han har været en vigtig spiller for Manchester United i år, og kan producere fantastiske statistikker for os, siger den nykårede holldanske mester. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE