Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag-exit? United afviser toptræner

Af Emil Plovgaard
11.06.2024 Kl. 08:44

Hos Manchester United er der angiveligt tvivl om klubbens nuværende manager, Erik ten Hag.

De Røde Djævle er i gang med at udføre en omfattende evaluering af sæsonen, og her er hollænderens position blandt andet til debat.

Klubben sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i Premier League, men vandt så omvendt FA Cuppen.

Kandidatfeltet til at blive ny Manchester United-manager snævrer øjensynligt ind, for nu viser det sig, at klubben har valgt ikke at gå videre med Gareth Southgate. Det beretter Daily Mirror.

Det Engelske Fodboldforbund, FA, ønsker efter sigende at tilbyde Southgate en ny kontrakt. Den nuværende aftale udløber i december.

Southgate har modtaget megen ros for sit arbejde som engelsk landstræner, hvor The Three Lions blandt andet nået frem til EM-finalen i 2021.

Southgate har været engelsk landstræner siden 2016. Inden da var han blandt andet U21-landstræner for England, mens han også har været ansat hos Middlesbrough.

United har tidligere på måneden holdt et hemmeligt møde med Thomas Tuchel, men den tidligere Bayern München-boss er ikke længere under overvejelse til jobbet, lyder det.

Derudover er managere som Mauricio Pochettino, Roberto de Zerbi og ikke mindst danske Thomas Frank kædet sammen med jobbet.

Ten Hag blev ansat i jobbet som manager for De Røde Djævle i sommeren 2022, og han har vundet to trofæer i lige så mange sæsoner.

Rygter om, at en tredje dansker kan være på vej til Manchester United, vil desuden ikke høre op.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce