Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rygterne vil ikke stoppe: Tredje dansker på vej til United?

Af Emil Plovgaard
11.06.2024 Kl. 08:30

To danskere er i forvejen på lønningslisten hos Manchester United.

Det drejer sig som bekendt om Rasmus Højlund og Christian Eriksen.

Men rygterne om, at en tredje dansker kan være på vej til klubben inden længe, vil tilsyneladende ikke høre op.

Denne gang er det den portugisiske avis Correio da Manhã, der skriver om rygterne om Morten Hjulmand.

Manchester United, Tottenham og Barcelona skulle være forrest i køen til danskerens underskrift, skriver avisen ifølge SportWitness.

Hjulmand er beskyttet af en frikøbsklausul på 80 millioner euro, svarende til 597 millioner kroner, i sin kontrakt, og der er derfor et stort råderum for Sporting, før man behøver at lytte til klubbernes bud på danskeren.

Selv har danskeren da heller ikke lagt skjul på, at drømmen er at spille i Premier League en skønne dag. Det har han for nylig fortalt i et interview med Tipsbladet.

– Jeg vil sige, at det er en destination, jeg godt kunne se mig selv komme til i fremtiden. Om det er en drøm, det ved jeg ikke. Men det er et mål for mig at spille i Premier League en dag, siger Hjulmand til mediet.

Manchester United sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i den netop overståede Premier League-sæson, men det forhindrer ikke klubben i at være en attraktiv destination for mange spillere.

Erik ten Hags mandskab vandt noget overraskende FA Cuppen, da det blev til en 2-1-sejr over Manchester City i finalen, og det kan muligvis være med til at redde hollænderens job.

Desuden går der rygter om, at Manchester United kan hente en angrebspartner til Rasmus Højlund kvit og frit.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce