Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 07:46
Tallene har talt: Denne spiller ville være fantastisk for Solskjær

Hvilke spillere vil være fantastiske signings for Manchester United, hvis man ser på en statistisk analyse? Det giver Real Analytics et svar på.


Der er ingen tvivl om, at data har fået en kæmpe betydning i moderne fodbold, og spillernes stats har en afgørende rolle på klubbernes ageren på transfermarkedet.

Real Analytics, som i over 20 år har beskæftiget sig med at analysere spillernes data, ser også nærmere på rekruttering og med deres viden hjælper de også Premier League-klubber på den front.

I en artikel med The Athletic har de bl.a. set nærmere på situationen i Manchester United med signingen af Jadon Sancho.

Med signingen af englænderen har de tilføjet yderligere fire points til deres Expected Points til 2021/22-sæsonen, kan Real Analytics vurdere.

Hos Real Analytics har man også set nærmere på Manchester Uniteds centrale midtbane, hvor man har undersøgt et potentielt køb af Eduardo Camavinga, som har været rygtet til Old Trafford.

- Vi kørte tallene på Eduardo Camavinga, og vi var ret chokeret, fordi han gør en stor forskel, som er meget sjælden for en ung spiller, siger Ian McHale fra Real Analytics til The Athletic.

Ved at indsætte Eduardo Camavingas præstationsprofil i over en million simulationer til næste sæson, vil han næsten tilføje dem yderligere seks point.

I en større analyse har man også set nærmere på Manchester Uniteds chancer for top fire og mesterskabschancer ved køb af Raphael Varane, Eduardo Camavinga og Jadon Sancho.

De vil have 87 procents chance for at ende i top fire samt 14,7 procents chance for at vinde Premier League.

- Data er 1000 gange mere effektivt end almindelig scouting, hvor man skal køre eller flyve hen for at se en spille i 90 minutter, hvor spilleren måske spiller på en anden position, end man er på udkig efter. Måske ser man deres bedste kampe nogensinde, eller den værste. At se en spiller live handler ikke om at finde en spiller, men om at bekræfte spilleren, lyder det fra Mike Rigg, som er Burnleys tekniske direktør.

Læs vores interview med Jonathan Rying Larsen, som bl.a. håber på et køb af Eduardo Camavinga her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE