Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2021 15:50
- Det her transfervindue kan blive det bedste siden Ferguson

PLBOLD har talt med Premier League-pundit, Jonatan Rying Larsen, fra TV3 Sports 'Verdens Bedste Liga' om Manchester Uniteds transfervindue


Vi har hevet fat i Jonatan Rying Larsen fra TV3 Sport for at høre ham om Mancheser Uniteds transfervindue og udsigterne til kommende handler.
 
Så fik I endelig sikret jer Jadon Sancho. Hvor vigtig er den handel for jer?
 
- At få hentet Jadon Sancho er super vigtigt. I min optik skulle den handel allerede været faldet på plads sidste år. Det holder jeg trods alt fast i.
 
- Nok har klubben sparet 30 millioner pund, men så er spørgsmålet om det virkelig har været det værd?
 
- Til gengæld sætter jeg stor pris på, at vi ikke skulle trække pinen ud denne her gang. Det var en handel der blev landet tidligt, og nu kan vi forberede os til en ny sæson med ham som en del af vores setup. Det er vigtigt. 
 
 
Historierne om Raphaël Varane kører på livet løs. Er han brikken, der kan få det hele til at gå op for United?
 
- Jeg tør endnu ikke juble over handlen, da den ikke er på plads, men alt tyder på at Varane-handlen er tæt på at blive realiseret.
 
- I min optik er det en nødvendig handel, for United har virkelig brug for forstærkning ved siden af Maguire. De partnere han har til rådighed lige nu er ikke gode nok. Simpelthen.
 
- Varane er en topklassespiller og et klart bevis på, at man fra klubbens side mener det seriøst. Lander man den handel, så sender man samtidig et kraftigt signal om, at man er klar til at gå efter mesterskabet. 
 
 
Et andet rygte der figurerer lige for tiden er vedrørende Eduardo Camavinga, selvom United virker en smule mere forsigtige på den front. Hvad tænker du om de historier?
 
- Camavinga er et kæmpe talent og virkelig en investering i fremtiden, så jeg håber da at det bliver til mere end rygterne. Ærlig talt tror jeg ikke på at handlen bliver til noget, da der er flere interesserede og det måske ikke er lige dér hvor United skal sætte ind for alvor lige nu,
 
 
- Hvis United lander de her tre handler, er I så færdige for dette vindue eller ser du behov for yderligere forstærkninger?
 
- Hvis det her transfervindue ender med en forstærkning til hver kæde, så er jeg en glad mand.
 
- Lad mig sige det på denne her måde: Hvis vi både henter Sancho, Varane og en anden central midtbanespiller, så er det her det bedste transfervindue siden Ferguson.
 
 
Det er alligevel lidt af udmelding. Gælder det også i forhold til hvilke spillere I får sendt ud af døren?
 
- Ja, det er det jo klart jeg taler om dem der kommer til, når det kommer til hvem United får sendt afsted, så er der stadig et enormt efterslæb.
 
- Jeg ser en lang række af spillere, hvor man skal afgøre hvad fremtiden skal byde på.
 
- Lad mig tage dem fra en ende af.  Phil Jones, der hiver en fyrstelig hyre. Hvad skal der ske? Han har jo ærlig talt ikke rigtig bidraget med noget i et godt stykke tid, hvilket selvfølgelig er en skam, men også bare realiteten
 
- Så er der spillere som Tuanzebe, Matic, Bailly og Telles som også kan ryge afsted 
 
- Vinduet er langt fra overstået og jeg er forsigtig optimist, men Uniteds sportslige ledelse har stadig et solidt stykke arbejde foran sig.
 
 
Og så er der måske også et par målmænd i truppen der skal ud eller hvad?
 
- Ja, det er måske et af de vigtigste områder for klubben. Hvad skal der ske på området? Det er jo ren overflod for Solskjær og sådan skal det jo ikke være.
 
- Når alt kommer til alt, handler det jo om Solskjær går med Henderson eller De Gea. Personligt håber jeg, at Dean Henderson ender som førstevalg
 
- For at sige det lidt direkte, så var det lidt af et shitshow i sidste sæson, hvor man skiftede alt efter hvilken turnering der var tale om. Det holder ikke. United har brug for et klart førstevalg og et gennemskueligt hieraki.
 
 
Så hvad med De Gea?
 
- Jamen i min optik er han way overdue. Han har haft sin bedste tid og trods de mange gode ting han har bragt til klubben, så håber jeg at han smutter. Han er ikke god nok længere.
 
- Måske vil Juventus hente ham? Men jeg har svært ved at se hvad der skal ske. I det hele taget er det en lidt svær situation på den post.
 
 
Et andet hovedbrud for Solskjær må jo også være genfødslen af Jesse Lingard. Hvad skal der ske med ham, hvis man spørger dig?
 
- Jesse Lingards opblomstring var en kæmpe præstation og i min optik var det grotesk at han ikke blev en del af Englands EM-trup.
 
- Han har et uhyre højt topniveau, men samtidig et virkelig lavt bundniveau og nu har han nået en alder, hvor han skal spille hver gang, hvis han skal have det bedste ud af det.
 
- Det er oplagt at sende ham til West Ham, måske passer han bare bedre der? Altså på hylden lige under Top 4, hvor han spiller uden lige så meget pres.
 
- Hvis jeg må drømme lidt, så ville det altså være frækt at lade ham indgå i en handel, hvor Declan Rice kommer til Old Trafford. Sker det, så må det for min skyld godt regne resten af sommeren. 
 
 
Nu har du fået lov til at drømme, dømme og komme med dine tanker om transfervinduet, men vi er nødt til at tale om Uniteds ambitioner for den kommende sæson. Hvad har du selv af forventninger?
 
- Jeg kan sige det på kort og præcist: Manchester United skal altid kæmpe med om mesterskabet og europæiske titler. Og samtidig skal man hele tiden forbedre sig. Man burde kunne måle sig med City og andre tophold.
 
- Det gør man ikke lige nu, hvor man stadig hænger i bremsen og det gør nas. Jeg har virkelig store forventninger.
 
 
Jeg forstår godt at du forventer meget, men helt ærligt. Sidste mesterskab kom i 2013 og seneste Champions League-titel ligger også en del år tilbage. Er det ikke snart på tide at United får børstet støvet fra Ferguson af sig og vender tilbage til den absolutte top?
 
- Uden tvivl. Du har fuldstændig ret. Det har været et forbandet årti som United-fan. Der har været få lyspunkter på trænerfronten og Mourinho er den med de største præstationer. De skal simpelthen lave det push på mesterskabet.
 
 
- Svesken på disken, Jonatan. Hvad skal United opnå i den kommende sæson?
 
- Jeg vil gerne nøjes med et Champions League-trofæ. Det er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet.
 
- Men… De skal simpelthen være med i mesterskabskampen. Der skal sølvtøj på bordet i denne her sæson. Liga-cuppen eller FA Cup er bare ikke godt nok, desværre.
 
 
Så Ole Gunnar Solskjær har ryggen mod muren nu eller hvordan skal det forståes?
 
- Ja sådan kan det sagtens forståes. Han har stadig ikke vundet noget og han har brugt 250 millioner pund. Det er simpelthen ikke godt nok.
 
- Denne her sæson bliver afgørende for om han får lov til at fortsætte. United skal kæmpe med om mesterskabet. Det er ikke nok at blive toer i ligaen og være 10 point efter førstepladsen. 
 
 
Men ærlig talt. Har Solskjær ikke overtaget lidt af et håndværkertilbud fra en masse managers der har efterladt en rodebunke?
 
- Solskjær knokler - det er jeg ikke i tvivl om. Problemet er bare at der stadig hersker ubalance i truppen og hierakiet. 
 
- Det sjove er dog at alle andre fans er meget kritiske, men ikke rigtig klubbens egne fans. Dét overrasker mig.
 
- Men så igen, Uniteds fans er virkelig loyale. Det er først når lokummet virkelig brænder at man udtrykker sig kritisk. Internt lader det til at Solskjær har længere snor. 
 
 
Udefra kan man måske blive lidt overrasket over hvor meget snor han får, men omvendt lader det til at være et større projekt for klubben?
 
- Der har virkelig været meget projektsnak, men det har været nødvendigt at få en rød tråd og sikret at det vigtige arbejde er blevet gennemført, men… Jeg synes desværre at nogle fans har glemt hvad det her handler om og måske er blevet lullet en smule i søvn.
 
- Det virker lidt som om at fansene er ramt af en form for Stockholm-syndrom, men omvendt er jeg stolt af at vi er så loyale. Det må jeg sige, selvom jeg er skeptisk over det hele. Jeg elsker klubben, men vi må simpelthen have større ambitioner end det vi er blevet spist af med de seneste mange år.
 
 
Så hvis jeg skal forstå dig ret, så er det altafgørende at Solskjær får hevet sølvtøj hjem i år, hvis projektet skal fortsætte med ham for enden af bordet?
 
- Absolut. Det er vigtigt at insistere på at vurdere ham på sluttabellen. Det er ikke tilfredsstillende at man som United-manager i sin fjerde sæson ikke har sikret klubben et eneste trofæ.
 
- Det bliver svært for ham at blive siddende, hvis det ikke lykkes nu. Som verdens største klub må vi forvente mere, men… Så er det godt at det her transfervindue forhåbentlig bliver det perfekte afsæt for ham.
 
- Nu er det nu.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE