AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 08:28
Rygtebørsen: Liverpool vil købe Serie A-stjerne for 374 millioner

Her er dagens transferrygter fra Premier League.


Storklubber jagter Eden Hazard
Kilde: Calciomercato

Den tidligere Chelsea-stjerne Eden Hazard spiller næsten ikke i Real Madrid, men nu står der flere storklubber klar til at få ham væk fra den spanske kongeklub. Inter og Juventus er klar til at hente ham til sommer, men der er ingen forlydninger, at engelske klubber vil deltage i jagten.

Arsenal og City bejler til Brighton-profil
Kilde: TEAMtalk

I denne sæson har Kaoru Mitoma imponeret for Brighton, og nu er han kommet på ønskelisten hos både Arsenal og Manchester City, som virkelig har fået øjnene op for japaneren, der angiveligt også har bejlere i form af Real Madrid og Bayern München.

Liverpool vil byde på Serie A-stjerne
Kilde: Calciomercato

374 millioner kroner er Liverpool angiveligt klar til at smide efter Sergej Milinkovic-Savic til sommer, hvor Lazio-stjernen kun vil have ét år tilbage af sin kontrakt med hovedstadsklubben. I Liverpool bliver serberen set som en god mulighed for at styrke midtbanen.

Liverpool-spiller i søgelyset hos topklubber
Kilde: Football Insider

Til sommer har Naby Keïta kontraktudløb hos Liverpool, og der er ingen indikationer på, at han fortsætter i den engelske storklub. Til gengæld forlyder det, at både Inter og Dortmund er interesserede i ham.

LÆS OGSÅ: - Han skal have mindst 10 spilledages karantæne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE