AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 22:55
Stort comeback på vej? Barcelona vil hente Messi tilbage

Barcelona har ikke opgivet at få Lionel Messi til at spille for klubben igen, og nu har klubben indledt en kontakt.


I Premier League-regi er der nok ikke nogen, der tror på, at Lionel Messi nogensinde kommer til at sætte sine ben i ligaen, men i Barcelona er der en anderledes optimisme.

Ikke på vegne af Messi til Premier League, men i forhold til at argentineren igen kan komme til at spille for den catalanske storklub.

Faktisk er det nu kommet så langt, at Barcelona har taget kontakt til Messi i et forsøg på at få ham tilbage til den klub, som han forlod for snart to år siden.

LÆS OGSÅ: Historiske Haaland laver megaaftale for resten af karrieren

- Selvfølgelig vil jeg elske at se ham vende tilbage, og jeg tror på, at smukke historier i livet skal have lykkelige slutninger, og derfor er vi selvfølgelig i kontakt med Messi, fortæller vice-præsident i Barcelona, Rafa Yuste, ifølge The Times.

Barcelona måtte i 2021 lade Messi gå på grund af store økonomiske problemer, og argentineren har sidenhen spillet for Paris Saint-Germain, hvor han har kontraktudløb om tre måneder.

For nylig har Barcelonas cheftræner Xavi også været åben for, at Messi kan vende tilbage til klubben, hvis det er verdensmesterens intentioner.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi, Mbappé og Vinicius: Arsenal-stjerner er bedst


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE