AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 21:40
Historiske Haaland laver megaaftale for resten af sin karriere

Erling Haaland har lavet en aftale, der er gældende resten af karrieren, og som sikrer ham en kolossal indtjening.


I resten af sin karriere kommer Erling Haaland til at spille i fodboldstøvler fra Nike.

Fredag er det blevet bekræftet, at Haaland og Nike har indgået et samarbejde, og ifølge The Telegraph strækker det sig over resten af nordmandens aktive karriere som fodboldspiller.

Avisen mener også, at der er tale om en historisk aftale, for Haalands kontrakt med Nike er sandsynligvis den mest lukrative, der nogensinde er blevet underskrevet i fodboldverdenen.

LÆS OGSÅ: Haaland efterforskes af politiet

På nuværende tidspunkt er der dog ingen detaljer ude om, hvor meget Haaland kommer til at tjene på aftalen.

Det er dog sikkert, at Nike har tænkt sig at brande Haaland som nye stjerneangriber. Det er allerede sket med teksten ”new face of number nine”.

LÆS OGSÅ: VILDT: Premier League-klub kan få fratrukket point i denne sæson

Derfor melder The Telegraph også, at Haaland er udset af Nike til at være arvtageren for brasilianske Ronaldo, som for snart 12 år siden indstillede sin karriere.

Haalands tidligere kontrakt med Nike udløb i januar sidste år, og sidenhen har virksomheden konkurreret med Adidas og Puma om at sikre sig en aftale med ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE