AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 22:06
Store bekymringer for Arsenal: To spillere udgår med skader

To spillere er udgået med skader for Arsenal i løbet af første halvleg.


Arsenal må være tilfredse med føringen på 1-0 mod Sporting. Det er Granit Xhaka, der har bragt klubben foran.

Det er dog ikke alt, der er lige lykkeligt for Mikel Artetas mandskab.

Både William Saliba og Takehiro Tomiyasu er nemlig udgået med skader i løbet af første halvleg og er blevet erstattet af henholdsvis Rob Holding og Ben White.

LÆS OGSÅ: Afgøres i næste uge: Trænerfyring på vej i Premier League?

Det er ikke gode nyheder for Arsenal, der, hvis man går videre torsdag aften, løber ind i et tætpakket kampprogram i den resterende del af foråret, hvor man også kæmper om det første mesterskab i 19 år.

Næste kamp gælder allerede på søndag, hvor lokalrivalerne fra Crystal Palace kommer på besøg på Emirates Stadium i Premier League.

Skaderne falder dagen efter, at Erik ten Hag ellers mente, at Arsenal ikke havde haft skadesbekymringer i løbet af sæsonen.

- Vi må forsøge at leve med det, men selvfølgelig håber man på som Arsenal altid at have hele truppen til rådighed, sagde ten Hag ifølge Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Firmino: De forlader også Liverpool til sommer


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE