Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stor overraskelse: PL-klub vil ansætte Tuchel

Af Morten Bruun Jørgensen
17.02.2024 Kl. 17:14

Det kører bestemt ikke på skinner for Thomas Tuchel hos Bayern München lige nu, og meldingerne om en mulig fyring til sommer er tiltagende. 

Men det behøver ikke betyde, at tyskeren skal gå arbejdsløs særlig længe. For han kan måske være på vej tilbage til Premier League. 

For til sommer kan West Ham stå og mangle en manager. David Moyes er nemlig også kommet under et stort pres efter en elendig indledning på 2024. 

Ifølge HITC håber West Hams tekniske direktør Tim Steidten, at han til sommer kan erstatte Moyes med Tuchel.

Det er dog også meldinger om, at Steidten kan være på vej væk fra West Ham. Den tekniske direktør vil angiveligt overveje at smutte, hvis Moyes bliver i klubben. 

Dog prøver han lige nu at overbevise ledelsen om, at han Moyes skal erstattes med Tuchel, som har erfaring fra nogle af verdens største klubber. 

I forvejen kender Steidten og Tuchel hinanden, og der blev også arbejdet på, at Steidten skulle være blevet en del af Chelsea, mens Tuchel var i klubben. 

Tuchel blev i foråret 2023 ansat som cheftræner for Bayern München. Her førte han kort efter klubben til et tysk mesterskab, som kun blev sikret, fordi Dortmund snublede i sidste spillerunde. 

Lige nu er Bayern München fem point efter Leverkusen i Bundesligaen. Derudover tabte klubben den første 1/8-finale i Champions League mod Lazio tidligere på ugen. 

Læs flere nyheder om West Ham her.

Annonce