AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 20:01
Stor interesse i dansk U21-stjerne: Møde med Manchester United

Joachim Andersen har efter sigende været til møde med Manchester United, meldes det i dansk podcast.


Inden for den seneste uges tid har der været skrevet en del om den danske midtstopper, Joachim Andersen.

Han spiller til daglig i italienske Sampdoria, hvor præstationerne i den forgangne sæson har været så gode, at flere Premier League-klubber har meldt deres interesse.

Især Arsenal sættes i forbindelse med danskeren, og italienske medier melder, at Arsenal har afgivet et bud på Joachim Andersen og holdkammerat

Det har tidligere været nævnt, at Manchester United også skulle have et godt øje til Joachim Andersen, og i B.T.s podcast 'Transfervinduet' fortæller Søren Hanghøj, at den danske midtstopper har haft møde med De Røde Djævle.

- Han er et stort navn hos de store klubber, og der er blevet holdt møder med flere klubber, og det seneste, vi har hørt, er, at der også har været et møde med Manchester United. Men det peger nødvendigvis ikke i den retning. Vi har tidligere nævnt, at der har været møde med Tottenham.

- Der er også noget om, at hans træner i Sampdoria er på vej til AC Milan, og vil sjovt nok også have Joachim Andersen og Dennis Praet med sig til Milano. Trænerens skifte skulle være gået igennem, og det kunne altså være en mulighed.

LÆS OGSÅ: Kan blive den dyreste dansker nogensinde - Arsenal har budt på Andersen


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED