AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 14:14
Kan blive den dyreste dansker nogensinde: Arsenal har budt på Andersen

Joachim Andersen kan blive den dyreste danske fodboldspiller, hvis Arsenal beslutter sig for at købe Sampdoria-profilen.


Joachim Andersen har haft en rigtig god sæson i Sampdoria, og præstationerne har resulteret i massiv interesse fra flere storklubber.

Én af de klubber, der angiveligt skulle være interesserede i den danske midtstopper, er Arsenal.

Unai Emery vil styrke defensiven og har udset sig Joachim Andersen, men det vil blive en dyr signing for The Gunners. Unai Emerys transferbudget er begrænset, og derfor vil han være en betydelig signing for London-klubben. 

Alligevel melder den italienske journalist fra Gazzetta dello Sport, Nicoló Schira, at Arsenal har afgivet et bud på Sampdoria-duoen, Joachim Andersen og Dennis Praet, som Unai Emery også har et godt øje til.

Buddet lyder på €48 millioner, hvilket svarer til 358 millioner kroner, men det er ikke nok for Sampdoria. De har meddelt Arsenal, at prisen på duoen lyder på €55 millioner, der svarer til 410 millioner kroner. 

Derudover beretter Nicoló Schira, at Sampdoria har fastsat en pris på 224 millioner kroner for 23-årige Joachim Andersen, mens Dennis Praet koster 186 millioner kroner.

Derfor fortsætter forhandlingerne mellem Arsenal og Sampdoria, melder journalisten.

Skulle Arsenal beslutte sig for at erhverve Joachim Anderson for de 224 millioner kroner, vil han blive den dyreste dansker nogensinde.

I øjeblikket er Jannik Vestergaard med sit 187 millioner-skifte til Southampton sidste år den dyreste dansker. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED