AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 13:06
Stor fanprotest får klubejer til at holde sig væk fra eget stadion

Bestyrelsen og ejeren i klubben vil af sikkerhedsmæssige årsager formentlig holde sig væk fra kampen.


Inden kampen mellem Everton og Arsenal er der en stor fanprotest i gang uden for Goodison Park.

Videoer viser bannere med budskabet om at fyre bestyrelsen i Everton, hvor der gennem et stykke tid har været stor utilfreds med ejer Farhad Moshiri og bestyrelsen.

Det får nu ifølge Football Daily den konsekvens, at Evertons bestyrelse og Moshiri ikke vil være til stede under eftermiddagens Premier League-kamp på hjemmebane.

Sikkerhedsmæssige årsager lægger til grund for den forventede beslutning om at holde sig væk.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil søge dispensation hos Premier League

Everton er næstsidst i Premier League med blot 15 point efter 20 kampe, og klubben har ikke vundet en kamp siden 22. oktober 2022.

I januars transfervindue forsøgte klubben at hente nye spillere, men gang på gang blev man afvist, og til sidst endte The Toffees med at være den eneste klub i Premier League, som ikke fik signet en ny spiller.

Der er kampstart på Goodison Park mod Arsenal klokken 13.30, og det bliver altså formentlig uden bestyrelsen og ejeren på lægterne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE