AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 20:31
Steven Gerrard i spil til job hos Premier League-nedrykker

Steven Gerrard kan lande et nyt managerjob.


Southampton, Leicester og Leeds måtte alle tage den kedelige billet ned til Championship i sidste weekend.

Få dage efter kunne sidstnævnte klub bekræfte, at Sam Allardyce ikke ville fortsætte hos The Whites, som man hentede med fire runder tilbage.

 

 

Derfor skal den nye Championship-klub på udkig efter en ny manager, og her har man vendt blikket mod Steven Gerrard.

Det melder The Telegraph.

Liverpool-legenden, som blev fyret af Aston Villa i oktober sidste år, skulle også være interesseret i jobbet, hvor man dog i Leeds, også har Scott Parker og Carlos Corberan på listen.

Spanske Corberan er at finde i West Bromwich p.t., hvor han har en frikøbsklausul på £2 millioner, som han underskrev i forbindelse med en kontraktforlængelse tilbage i februar. 

Scott Parker, der har det tilfælles med Gerrard, at han også blev fyret i samme sæson, da han modtog sin afskedigelse i starten af den netop afsluttet Premier League-sæson.

42-årige Parker har tidligere historik for at rykke op i Premier League med en Championship-klub, da det både skete med Fulham i 2020 og sidste år med Bournemouth.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE