AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 19:14
PL-manager kan blive fyret, hvis man taber finale

Premier League-manageren kan blive fyret.


Premier League gik på hæld i sidste weekend.
 
Dog er der stadig tre klubber, der fortsat skal i aktion.
 
De to Manchester-klubber mødes lørdag i FA Cup-finalen, hvor der også er en europæisk finale på tapetet for en duo af Premier League-klubber.
 
 

For Manchester City mangler fortsat at møde Inter i Champions League-finalen, mens West Ham skal møde Fiorentina i Conference League.

 
Og for sidstnævnte klub, kan det ende med en fyreseddel for David Moyes, hvis The Hammers ikke forlader Eden Arena med en guldmedalje rundt om halsen.
 
Det melder The Guardian.
 
Skottens sæde har været varmt hele sæsonens igennem, men har altid formået at redde sig selv, så snart, at man var i fare for nedrykning.
 
Hvis The Hammers ender med at fyre David Moyes, så har man i bestyrelsen bl.a.kigget på erstatninger med navne som Brendan Rodgers, Graham Potter og Paulo Fonseca.

TOPHISTORIER LIGE NU

1. Avis: Declan Rice afviser gigantklub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Alt er på plads: Barcelona og Xavi går på rov i Premier League

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE