Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2021 09:40
Spansk konkurrence: Real Madrid vil hente Koulibaly

Real Madrid er også interesserede i Napolis midterforsvarer Kalidou Koulibaly.


Real Madrid har denne sommer mistet sine to forsvarsstjerner Sergio Ramos og Raphael Varane, der er skiftet til henholdsvist PSG og United.

Dette hul er man interesserede i at lukke med Napolis 30 årige forsvarsstjerne Kalidou Koulibaly. Det erfarer forskellige kilder såsom avisen Repubblica og mediet Napoli Report.

Koulibaly har snart været rygtet til Premier League i mere end tre år, men det har gentagende gange lykkes Napoli at stå ved deres værdiansættelse af stopperen, som sideløbende er holdt tilfreds med situationen.

Denne sommer er senegaleseren tilgængelig for færre penge grundet en mere fremtræden alder så vel som et relativt snarligt kontraktudløb (2023), men det gør ikke napolitanerne det mere interesserede i at se Koulibaly forlade klubben.
 
Det har længe været bekendt, at Napoli står ved deres prisskilt på €60 millioner, hvorfor man også tidligere på sommeren afviste et noget lavere bud fra Everton.
 
Real Madrid har nu meldt sin ankomst i transfersagaen, hvor Los Blancos forventes at stå med betydeligt bedre kort på kort på hånden, hvad angår at lokke senegalseren til klubben.
 
Koulibaly skiftede tilbage i 2014 til Napoli fra Genk, hvor han siden har spillet 283 kampe for I Partenopei. 
 
Han står samtidig noteret for 47 A-landskampe for Senegal, og faktisk også 11 U-landskampe for Frankrig, hvor han voksede op.
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE