AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2021 21:34
Italiensk journalist: Så meget koster Kalidou Koulibaly denne sommer

Man skal forventeligt slippe i omegnen af 60 millioner pund, hvis man hente Napolis forsvarsstjerne Kalidou Koulibaly.


30 årige Kalidou Koulibaly har i snart været rygtet til Premier League i mere end tre år, men har gentagende gange lykkes Napoli at stå ved deres værdiansættelse af stopperen, som sideløbende er holdt tilfreds med situationen.

I dag har Koulibaly mindre end to år tilbage af sin kontrakt, han er fyldt 30 år, mens han i den forgangende sæson var en del skadet, hvilket alt sammen har bidraget til at sænke prisen på den senegalesiske mur.

Dog ikke længere ned end, at Everton ville lykkes med deres lige lovligt vovede bud på 35 millioner euro, hvilket du kan læse meget mere om i linket her.

Prisen er rigtigt nok faldet, men der skal mere til, lyder det fra den erfarne, italienske transferekspert Alfredo Pedulla, hvilket citeres af journalisten på hans egen hjemmeside.

I stedet skal man af med i omegnen af 60 millioner euro, altså små 450 millioner danske kroner.

Det beretter Pedulla i forbindelse med Sergio Ramos' skifte til PSG, hvor journalisten hævder, at den franske hovedstadsklub forinden havde forsøgt sig med at byde 40 millioner euro på Koulibaly. Og her var man blevet udfordret med et 20 millioner størere modbud.

Dermed forventer Pedulla ikke, at Napoli vil gå meget længere ned end 450 millioner kroner, hvis de skal ende med at lade Koulibaly gå.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE