AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2022 08:10
Snu plan: Derfor vil de Jong "ikke" til Manchester United

Frenkie de Jong-lejren har angiveligt en snu plan omkring et skifte til Manchester United.


Frenkie de Jong fortsætter med at være hovedperson i en af sommerens store transfersagaer.

Barcelona og Manchester United skulle være enige om en pris på hollænderen, men et skifte er ikke ligetil. 

I den spanske sportspresse forlyder det, at Frenkie de Jong ikke ønsker et skifte til Old Trafford, mens meldingen i den engelske sportspresse er, at han gerne vil til De Røde Djævle. Et økonomiske udestående mellem de Jong og Barcelona er efter sigende årsagen til, at et skifte er kompliceret. 

Artiklen fortsætter under videoen

Nu melder Mirror, at Frenkie de Jong-lejren har en snu plan.

Årsagen til meldingerne i de spanske medier er, at Ali Dursun, som er hollænderens agent, er af den mening, at det vil stille dem i en dårligere situation i forhandlingerne med Barcelona om det udestående beløb, hvis det blev meldt ud, at han vil væk fra Barcelona. 

Derfor vil Frenkie de Jong og agenten ikke gå ud i offentliggheden og fortælle om ønsket om et skifte til Old Trafford. Lige nu er prioriteten at få de omkring 150 millioner kroner, som de mener Barcelona skylder hollænderen for at gå ned i løn under pandemien.

Barcelona er desperate for at sælge Frenkie de Jong, da det er afgørende for, om de kan registrere deres nye signings, som bl.a. inkluderer Andreas Christensen og Raphinha.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE