AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2022 15:20
Prisen er på plads: Derfor er de Jong-transfer kompliceret

Selvom prisen er på plads, så er et skifte ikke nært forestående.


Manchester United er langt om længe blevet enige med Barcelona om en pris på Frenkie de Jong. Det melder både Fabrizio Romano og The Athletic.

Men en transfer til Old Trafford er stadig kompliceret.

The Athletic erfarer, at Manchester United fortsat mangler at blive enig med hollænderen om de personlige vilkår, og det bliver angiveligt ikke så nemt, da han gerne vil blive på Camp Nou.

En anden ting, som gør et skifte kompliceret, er de €17 millioner - svarende til 126 millioner kroner - som Frenkie de Jong mener, at Barcelona skylder ham, fordi han gik ned i løn under pandemien for at klubben kunne overleve.

De penge skal klubben give ham over lønnen i de kommende år, men da de nu skal sælge ham, mener de ikke, at det er penge, han skal have. Det er midtbanespilleren uenig i. 

Det er grunden til, at en transfer muligvis kommer til at trække ud.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE