AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 18:37
Slagter Arsenal-spiller: “Ham er jeg ikke stor fan af”

Forhåbentlig bliver han snart afløst, lyder det.


William Saliba pådrog sig en skade i forbindelse med Arsenals Europa League-kamp mod Sporting.

Det betød, at der var blevet fundet plads til Rob Holding i midterforsvaret i klubbens 4-1-sejr over Crystal Palace i sidste weekend.

Mikel Arteta skal nok håbe på, at Salibas skade ikke er alt for alvorlig, men indtil da hviler troen på Holding, som skal være med til at sikre klubbens første mesterskab siden 2004.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Han er kæmpe favorit til at vinde Ballon d'Or

Holding har spillet 156 gange i Arsenl-trøjen, siden han skiftede til klubben i 2016, men den 27-årige forsvarer har endnu ikke gjort nok til at overbevise en af klubbens tidligere spillere i form af Emmanuel Petit om sine evner.

- Rob Holding. Ham er jeg ikke stor fan af, hvis jeg skal være ærlig. Jeg mener, han er for blød af en forsvarsspiller at være.

- Det er sådan en skam at se, at Takehiro Tomiyasu også er skadet. Jeg ville have foretrukket Tomiyasu som højre back og Ben White som midtstopper.

Arsenal vender tilbage efter landskampspausen i en kamp mod Leeds.

Klubben er otte point foran Manchester City, der dog har spillet en kamp færre.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi og Ronaldo: Nu er Højlund nummer 1

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE