Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2021 15:09
Skifte snart uundgåeligt: Atalanta henter Romero-erstatning

Italienske Atalanta har hentet forsvarsspilleren Matteo Lovato i Hellas Verona. Og det betyder ikke så lidt for Tottenham.


Tottenham har længe jagtet Atalantas 23-årige forsvarsstjerne Cristian Romero, som The Lilywhites tidligere på sommeren smed i alt €50 millioner efter.

Buddet blev dog afvist, og siden er Barcelona hoppet med i kampen om spilleren.

I går forlød det, at også catalonerne havde fået deres bud på Romero afvist, hvilket i begge tilfælde leder op til et nyt, forbedret bud.

Det er flere uger siden, at Romero først blev rygtet væk fra Bergamo, og derfor kunne man måske begynde at tænke, at sagaen løber ud i det rene ingen ting, men det er der alligevel ikke meget, der tyder på.

Sky Sports Italia erfarer i dag, at der er en færdig handel på plads mellem Atalanta og Hellas Verona vedrørende den 21 årige stopper Matteo Lovato, der spillede en forrygende sæson i fjor. Italieneren bliver hentet til for 11 millioner euro.

Dermed har Atalana allerede hentet deres erstatning ind for Romero, hvilket i sig selv indikerer, at det ikke længere er et spørgsmål, om det sker, men om det bliver Spurs eller Barca, der løber med underskriften.

Sky Sports Italia erfarede kort forinden, at Atalanta tilmed har interesse i også at hente Lazios brasilianske forsvarsspiller Luiz Felipe til klubben for €20 millioner, hvilket helt vil overflødiggøre Romero med hensyn til plads.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE