Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 18:39
Skandaledommer skal med til VM i Qatar

FIFA har udtaget en kontroversiel dommer til vinterens VM-slutrunde.


FIFA kunne forleden løfte sløret for de dommere, der er udtaget til VM i Qatar senere på året.

For første gang er der også blevet udtaget kvindelige dommere til VM for herre, men det er ikke det eneste, der er fokus på.

På de sociale medier er det ikke gået ubemærket hen, at Janny Sikazwe også er blevet udtaget, hvilket har skabt forundring, men hvorfor?

Det skyldes, at han i den grad kom i fokus under AFCON i starten af året, da han besluttede sig for at fløjte kampen af mellem Tunesien og Mali i det 85. minut. Det skabte i den grad kaos hos Tunesien, der var bagud 0-1. 

Efter kort tid fandt han selv ud af, at han havde lavet en fejl, og spillet blev genoptaget. Men det sluttede ikke her. 

Da der så var spillet 89 minutter og 45 sekunder valgte Janny Sikazwe igen at fløjte kampen af, og denne gang var det endegyldigt. Til trods for ni indskiftninger, to VAR-tjek, et rødt kort og to vandpauser skulle der ikke lægges ekstra tid til.

Tunesien fortsatte klagerne, og efter et stykke tid endte det med, at kampen skulle genoptages, men på det tidspunkt nægtede Tunesien.

Til sidst endte det med, at Mali vandt kampen 1-0. 

Er du klar til sidste spillerunde? Her kan du se, hvorfor det står til at blive den vildeste sæsonafslutning nogensinde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE