Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sir Alex Ferguson har allerede blåstemplet mulig United-manager

Af Emil Plovgaard
24.05.2024 Kl. 21:26

Når 82-årige Sir Alex Ferguson siger noget, er det med at lytte efter.

Den skotske manager har været ude af trænerverdenen siden 2013, hvor han afsluttede en legendarisk karriere.

Skotten regnes som en af de bedste managere nogensinde, og han tog afsked med Manchester United efter en sæson, hvor klubben vandt sit seneste Premier League-trofæ.

Det er ikke nogen hemmelighed, at United har haft store problemer med at finde en manager, der bare tilnærmelsesvis kan måle sig med Sir Alex Ferguson.

Erik ten Hag er den seneste manager, De Røde Djævle har forsøgt sig med, men heller ikke det har fungeret, og derfor vil klubben skille sig af med ham efter lørdagens FA Cup-finale.

En af kandidaterne til at afløse den 54-årige hollænder er Kieran McKenna, der står i spidsen for Premier League-oprykkerne fra Ipswich.

Han har en fortid hos De Røde Djævle, hvor han var frem til 2021 under forskellige managere i form af José Mourinho, Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick.

McKennas store succes med The Tractor Boys førte til, at han for nylig blev tildelt prisen som årets manager af League Managers’ Association (LMA). 

Det var Sir Alex Ferguson, der overrakte prisen, og i den anledning havde United-legenden nedfældet en række bevingede ord.

– Jeg vil sende mine lykønskninger til Kieran McKenna for at vinde LMA årets manager-prisen efter en mindeværdig sæson med Ipswich.

– Han er et utroligt, ungt talent, som nød stor anseelse, da han var en del af trænerstaben hos Manchester United.

– Kieran er ydmyg og har en meget stor fatteevne, såvel som stor teknisk og taktisk indsigt – alle de ting, der kendetegner en top-manager på det allerhøjeste niveau, lød det fra Sir Alex Ferguson ifølge organisationens egen hjemmeside.

Selvom McKenna er på ønskelisten, er han ikke favorit til United-jobbet.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce