AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2023 22:48
Sindssygt beløb: Det kræver Atlético for Félix på en permanent aftale

Atlético Madrid vil fortsat have mange penge for deres angriber på udlån i Chelsea.


João Félix røg hurtigt ind af døren i januar transfervinduet på et halvt års udlån i Chelsea fra Atlético Madrid.

Den portugisiske angriber fik sin debut den. 12. januar for The Blues, men kan fortsat kun skrive én kamp for Chelsea på CV'et, da han blev udvist efter 58. minutter.

London-klubben betalte £9 millioner for den kortvarige lejeaftale, samtidig med, at de også skal dække Félix' løn under hans ophold i det vestlige London, der anslåes til at være £6 millioner værd.

Dog er det et helt andet beløb, hvis de på Stamford Bridge vil have den 22-årige angriber på en permanent aftale. 
 
 
For ifølge Mundo Deportivo, så vil Los Rojiblancos have £124 millioner for at lade Félix, der har kontrakt indtil sommeren 2027 med den spanske hovedstadsklub. Det svarer til over en milliard kroner. 
 

Félix kom til Wanda Metropolitano for £114 millioner i 2019, og det forlyder, at den spanske storklub er ivrige efter at få et overskud.

 
Joã Félix er dog klar til at trække den blå trøje over hovedet igen, når Chelsea på lørdag møder West Ham på London Stadium. 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE