AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2023 13:52
Samtale på vej: Liverpool skal have ny sportsdirektør

Liverpool skal have samtale med yderst respekteret sportsdirektør.


Tidligere i dag kunne Paul Mitchell meddele, at han forlader AS Monaco, hvor han har haft til opgave at stå for klubbens transfers.

Paul Mitchell er en yderst respekteret person i fodboldmiljøet, og han kan nu være på vej til Liverpool.

Merseyside-klubben er på udkig efter en sportsdirektør, der står for rekrutteringen af nye spillere, da Julien Ward forlader Anfield efter denne sæson.

Paul Mitchell har før været kædet sammen med et skifte til Liverpool, og The Independent kan nu berette, at Liverpool skal have samtaler med Paul Mitchell inden for de kommende uger omkring en mulig ansættelse.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

Paul Mitchell har tidligere været ansat hos RB Leipzig, hvor han også har haft en afgørende betydning for klubbens transfers og har haft stor succes.

Såfremt det lykkes at nå frem til en aftale med Paul Mitchell, vil han sammen med Jürgen Klopp være med til at bestemme, hvem der skal bringes til Anfield.

Men det kan også være, at Paul Mitchell ender hos rivalerne fra Manchester United.

The Independent beretter nemlig, at INEOS - med Sir Jim Ratcliffe i spidsen - har udset sig den engelske sportsdirektør som den ideelle løsning på transferfronten, hvis de ender med at købe De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Finsk forretningsmand har budt på Manchester United


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE