AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2023 10:06
Rooney: Sådan vinder United over City i FA Cup-finalen

Wayne Rooney har givet sit besyv om, hvordan Erik ten Hags tropper skal vinde FA Cuppen.


Der venter noget af et FA Cup-finale lørdag eftermiddag.

For her er der dømt Manchester-derby, hvor De Røde Djævle er klare underdogs, da Pep Guardiolas tropper så småt kan nærme sig The Treble.

 

 

Erik ten Hags mandskab har allerede slået Manchester City i denne sæson, men måtte også se sig selv banket 6-3 på Etihad i det forgangne opgør. 

Dog alligevel er Wayne Rooney kommet med en måde, som Manchester United kan slå bysbørnene på.

- For Citys spillere, personale og fans, vil FA Cup-finalen ikke føles mindre betydningsfuld end for Manchester United, og jeg forventer en spændende og tæt kamp. Jeg har på fornemmelsen, at den går til forlænget spilletid og straffespark, og af en eller anden grund tror jeg, at United vinder. Det håber jeg virkelig, at de gør. Hvordan kan de gøre det? Jeg tror, at Erik ten Hag er nødt til at satse lidt.

- Min strategi ville være at gå den anden vej og bede City om at gøre noget anderledes. Jeg ville prøve noget, der ligner en taktik, som José Mourinho nogle gange brugte i sin første tid i Chelsea, hvor han fik folk som Joe Cole, Arjen Robben og Damien Duff til at indtage 'halve' positioner.
 
- De kom ikke helt tilbage og forsvarede, når Chelsea var i boldbesiddelse, men snød i stedet lidt og ventede højere oppe på banen i områder, hvorfra de kunne gå til kontraangreb, så snart Chelsea vandt bolden tilbage. Det vil stille City forskellige spørgsmål: Skal John Stones stadig komme ind på midtbanen, eller vil det efterlade den side af banen åben for Rashford at løbe ind i? Skal Kyle Walker gå højt, eller vil det åbne op for plads?, sagde Manchester United-legenden til The Times.
 
FA Cup-finalen starter klokken 16.00.

TOPHISTORIER LIGE NU

1. Casemiro bekræfter rygte: "For at være ærlig, så sagde jeg det"

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Sky: Bayern-profil kan ende i Liverpool

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. PL-manager kan blive fyret, hvis man taber finale

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE