AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 22:53
Ronaldinho narrede landsmand til Manchester United-skifte

Her er historien om, hvordan Ronaldinho fik Kléberson til at tro, at de to skulle spille sammen i Manchester United. I stedet endte de i hver sin storklub.


Det var lige godt pokkers.

Sådan en følelse stod brasilianske Kléberson tilbage med i 2003, da han skiftede til Manchester United. Han troede nemlig, at han ville få selskab i den engelske storklub af landsmanden, Ronaldinho.

I stedet valgte den altid smilende boldkunster dog at tage turen til Barcelona.

- Der var to klubber, der var interesserede i mig; Manchester United og Leeds. Det var et nemt valg, men der følger også en sjov historie med til det. Da Uniteds interesse i mig blev bekræftet, var jeg med landsholdet i Frankrig til Confederations Cup. Jeg kan tydeligt huske det.

- Jeg var sammen med Ronaldinho og hans bror, Assis. Ronaldinho sagde: ”De vil have os begge.” Jeg sagde: ”Okay, så lad os tage af sted,” forklarer Kléberson i januar-udgaven af FourFourTwo.

Læs også: Sancho-situationen forklarer: Sådan tænker Liverpool-lejren i øjeblikket 

- Jeg var så glad for, at han ville tage med mig. Jeg tog tilbage til Brasilien og fortsatte forhandlingerne med United, men så snød Ronaldinho mig og tog til det varme vejr i Barcelona. Han sendte mig til Manchester.

De to brasilianere snakker fortsat sammen i dag, og det er en historie, som kan give anledning til et smil på læben hos begge parter.

- Det er en joke mellem os i dag. Han ved, at han skylder mig en, siger Kléberson.

Læs også: Sir Alex om Real Madrid-præsidents forslag: Hvorfor skulle et engelsk hold forlade Premier League?

Opholdet i Manchester United var bestemt ikke nogen succes for den nu 40-årige brasilianer, som spillede 30 kampe fordelt over to sæsoner, inden han skiftede til Besiktas.  

Derimod nød Ronaldinho kolossal succes i Barcelona, hvor han i en periode var en af verdens bedste fodboldspillere og vandt et hav af titler med den spanske storklub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED