AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 22:18
Sancho-situationen forklaret: Sådan tænker Liverpool-lejren i øjeblikket

Det er utrolig svært at finde hoved og hale i rygterne vedrørende Jadon Sancho. Her forsøger vi dog at skabe et overblik over, hvordan Liverpool står i forhold til midtbanespilleren.


Der er rift om Jadon Sancho.

Efterhånden er der ingen tvivl om, at den engelske landsholdsspiller er på blokken i flere af de største engelske klubber, og i særdeleshed Liverpool, Manchester United og Chelsea sættes i forbindelse med Dortmund-profilen.

På det seneste har der floreret en række rygter vedrørende et muligt skifte til Liverpool, og det har dagen igennem været et stort samtaleemne i en debat hos the Athletic.

Her har den anerkendte journalist, James Pearce, som har utrolig tætte forbindelser i Liverpool-miljøet, forsøgt at forklare, hvordan de forsvarende Champions League-mestre står i forhold til et køb af Jadon Sancho.

Læs også: Liverpool vinker farvel til midtbanespiller efter sæsonen

Han skriver blandt andet følgende:

- Klopp kan godt lide ham, men som tingene ser ud i øjeblikket, er prisen for høj. Han er ikke £100 millioner værd. Næste sommer er mere sandsynlig end januar, men der er ingen garantier.

Tidligere på ugen var det en anden journalist fra the Athletic, der gav sit besyv med i forhold til Liverpools tanker vedrørende stjernespilleren med en fortid i Manchester City.

- Det er tydeligt, at de holder øje med ham og tilgængeligheden. Hvis han er på markedet, så har Liverpool pengene til at hente ham. Det skal passe med, at han er tilgængelig, og han er en spiller, som Liverpool vil have på det tidspunkt, sagde Simon Hughes i en podcast.

Læs også: Liverpool har pengene: The Reds fører kampen om Sancho

Om Jadon Sancho bliver hentet til Liverpool i januar er næppe sandsynligt, eftersom the Reds er på nippet til at købe Takumi Minamino i Red Bull Salzburg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED