AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2023 10:41
Romano: Leeds er enig med Juventus-profil

Leeds er nu blevet enig med Juventus-spilleren ifølge Fabrizio Romano.


Jesse Marsch har hentet et par nye spillere til Leeds i dette transfervindue, og endnu en spiller kan være på vej til klubben.

For nu kan transferjournalisten Fabrizio Romano fortælle, at Weston McKennie har accepteret det kontraktudspil, som Leeds er kommet med.

LÆS OGSÅ: 10 store transfers der kan blive en realitet

Nu er det op til Leeds at blive enig med Juventus om en pris for den amerikanske landsholdsspiller, og de to klubber er i øjeblikket i forhandlinger.

Den 24-årige midtbanespiller kom til Juventus fra Schalke, og han har sidenhen været en fast del af det italienske storhold, hvor han i denne sæson har spillet 21 kampe og scoret tre mål.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt prisskilt: Nu koster han 841 millioner kroner

McKennie har kontrakt med Juventus frem til sommeren 2025, og amerikaneren er udset som en spiller, der passer godt ind i Jesse March’ måde at spille på.

Tidligere i transfervinduet har Leeds hentet Maximilian Wöber i RB Salzburg og den franske angriber Georginio Rutter for et rekordbeløb i Hoffenheim.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE