AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2023 08:11
Vanvittigt prisskilt: Nu koster han 841 millioner kroner

Der er nu blevet sat et vanvittigt prisskilt på spilleren, som klubben alligevel ikke ønsker at sælge.


Chelsea har allerede budt på Moises Caicedo, men Brighton afviste pure buddet fra The Blues, der angiveligt lød på 429 millioner kroner, og det er der ikke noget at sige til.

For The Times kan nu fortælle, at Brighton kræver det dobbelte for den ecuadorianske landsholdsspiller, som Brighton tilmed slet ikke vil sælge i dette transfervindue, hvor klubben har mistet Leandro Trossard til Arsenal.

LÆS OGSÅ: TRANSFER LIVE

Derfor har Brighton smidt et prisskilt på 841 millioner kroner på Caicedo, som skiftede til klubben for to år siden. Dengang kostede han blot 41 millioner kroner, men sidenhen har han udviklet sig i en ekstrem grad.

Den 21-årige midtbanespiller har især i denne sæson vist sit værd for Brighton efter Yves Bissoumas afsked, og nu er en række af Premier Leagues bedste klubber ude efter den dynamiske midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Newcastle har budt 421 millioner på englænder

Han har selv udtalt, at han er fokuseret på at spille for Brighton, og der er også noget, der tyder på, at han fortsætter i klubben minimum et halvt år mere.

Prisen er tårnhøj, og det kan også virke til, at Chelsea i de sidste dage af transfervinduet gør et nyt forsøg på at hente Enzo Fernández i Benfica i stedet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE