AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2022 12:56
Rørte Cristiano Ronaldo bolden eller ej? Nu afslører data svaret

Cristiano Ronaldo mener, at han rørte bolden. Det mener FIFA ikke. Nu fælder en sensor fra kampbolden dom.


Cristiano Ronaldo troede længe, at han ville blive noteret for Portugals åbningsmål i 2-0-sejren over Uruguay mandag aften.

Men sådan skulle det ikke gå.

I stedet blev det hans nu forhenværende holdkammerat fra Manchester United, Bruno Fernandes, der skulle have sidste fod på bolden.

Og nu afslører Adidas så - via sensorer i kampbolden - at Cristiano Ronaldo da heller ikke rørte bolden, selvom den portugisiske verdensstjerne fortsat er af den overbevisning.

- I kampen mellem Portugal og Uruguay, er vi, ved at bruge Connected Ball Technology, som findes i adidas' Al Rihla-bold, i stand til at bevise, at der ikke var boldkontakt fra Cristiano Ronaldo i forbindelse med kampens åbningsmål.

- IMU-sensoren inde i bolden gør, at vi er i stand til at være meget akkurate i vores analyse, skriver Adidas i en pressemeddelelse tirsdag.

Målet ville have været Cristiano Ronaldos mål nummer 119 i landsholdstrøjen.

Portugal lader dog ikke til at være enige i afgørelsen, og de vil derfor sende beviser af sted mod FIFA - læs mere om sagen her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE